raluca-anton-albastru

Bine ai venit!
Ma bucur sa te cunosc!

raluca-anton-i-love-psychology

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-ie

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-negru

Idei inspirate de oameni

raluca-anton-rosu

Construim un plan, actionam zilnic
masuram rezultate

raluca-anton-tricou-albastru

Tu ai ales?

Despre mine

Descarca

Noutati

08 Iulie

Un cufar plin cu carti minunate

Cand avem un cufar plin cu carti se imprastie iubire in aer!

13 Iunie

Ce spune copilul tau invizibil?

Inainte de-a ajunge la iubirea și acceptarea de sine avem de înfruntat demonii suferinței, avem de recunoscut că nu suntem perfecți, că nu am avut copilăria perfectă și nici nu trăim o viaț

24 Decembrie

Urare si o poveste de Craciun

Peste ani, când va gândiţi la Sărbătorile din acest an nici nu e musai să aveţi poveşti spectaculoase de spus dar e perfect dacă rămâneţi cu un zâmbet reamintindu-va de ele!

Share:

Academic și nu numai ...

        Am fost mereu preocupată de evoluţia mea academică. Mereu am considerat că da, o poveste de viaţă deosebită îţi poate oferi o sensibilitate deosebită, însă eu am investit nu atât în poveste, cât în educaţie. M-am pregătit foarte bine, cu efort şi dedicaţie, şi consider că aceasta este cea mai bună carte de vizită pe care o am.

      Am studiat psihologia în cea mai bine cotată instituţie românească din acest domeniu, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea ‘Babeş-Bolyai’, desăvârşindu-mi cunoştinţele în cadrul studiilor doctorale realizate la Departamentul de Psihologie Clinica si Psihoterapie, sub coordonarea domnului Prof. Univ Dr. Daniel David, unde am întâlnit oameni care mi-au influenţat calea atât din punct de vedere profesional, dar şi din punct de vedere personal şi cărora le mulţumesc pentru tot! În practica privată, ca psihoterapeut, mi-am dorit să mă axez preponderent pe a oferi servicii psihologice comunităţii. În consecinţă, am înfiinţat împreună cu un om drag mie, psiholog dr. Adela Moldovan, o Structură de Servicii Psihologice - PsyLife. În cadrul acestui proiect ne ocupăm atât de psihoterapia problemelor emoţionale ale copiilor (de exemplu: ADHD, depresie, ticuri etc.) şi ale adulţilor (de exemplu: anxietate, depresie, atacuri de panică etc.), cât şi de servicii de prevenţie şi educare (de exemplu: workshop-uri pentru părinţi pe diverse teme de interes, ateliere de dezvoltare emoţională pentru copii, cluburi de vară etc.)

       Pasiunea mea pentru televiziune a pornit de la un vis şi s-a concretizat acum câţiva ani într-un proiect în cadrul NCN (o televiziune locală din Cluj-Napoca), urmând să revină "în scenă" din 2011, de când colaborez cu Look TV (singura televiziune naţională care emite din Cluj-Napoca). Proiectele au fost diverse dar, cel de suflet a fost un proiect în care am abordat diverse probleme ale celor care ne urmăreau (cazuri de divorţ, plecări în străinătate, abandon, depresie, anxietate etc.), probleme existenţiale (fericirea, operaţiile estetice şi impactul lor, relaţiile de cuplu etc.), dar şi probleme şi campanii sociale (Roşia Montana, Tăsuleasca Social, Impact etc.). Am fost apoi implicată într-un proiect diferit, fiind invitat permanent într-o rubrica de psihologie, în cadrul emisiunii Ziua Buna, în fiecare vineri, de la ora 18:00.

       Acum, am început un nou proiect cu drag și suflet: Jurnal de Psiholog - o emisiune care să te încânte de marți până vineri de la ora 23:00 și în reluare de la 16:00 pe Look Plus. E o emisiune despre oameni, despre puterea lor de a trece peste momente neplăcute, despre dovezi științifice ale unor lucruri pe care le simțim, cu oameni simpli dar care au fost atenți la evoluția lor. O emisiune despre tine, poate! Cred cu tărie că în unele dintre subiectele discutate te vei regăsi și tu. Te aștept online, pe ecran sau chiar să ne cunoaștem la evenimentele la care particip.

Pentru mai multe detalii despre viaţa mea profesională, puteţi accesa contul meu de Linkedin  

 Academic si nu numai ...

Colaboratori