raluca-anton-albastru

Bine ai venit!
Ma bucur sa te cunosc!

raluca-anton-i-love-psychology

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-ie

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-negru

Idei inspirate de oameni

raluca-anton-rosu

Construim un plan, actionam zilnic
masuram rezultate

raluca-anton-tricou-albastru

Tu ai ales?

Despre mine

Noutati

08 Iulie

Un cufar plin cu carti minunate

Cand avem un cufar plin cu carti se imprastie iubire in aer!

13 Iunie

Ce spune copilul tau invizibil?

Inainte de-a ajunge la iubirea și acceptarea de sine avem de înfruntat demonii suferinței, avem de recunoscut că nu suntem perfecți, că nu am avut copilăria perfectă și nici nu trăim o viaț

24 Decembrie

Urare si o poveste de Craciun

Peste ani, când va gândiţi la Sărbătorile din acest an nici nu e musai să aveţi poveşti spectaculoase de spus dar e perfect dacă rămâneţi cu un zâmbet reamintindu-va de ele!

Share:

Despre R 100%

Servus!

Îmi doresc să ai o viaţă valoroasă! O viaţă la finalul căreia să poţi spune: “Sunt mulţumit/ă!”. Să zâmbeşti în semn de gratitudine lumii şi ţie însuți/însăți, cu satisfacţia că ai reuşit să faci lucrurile în aşa fel încât să crezi că ai mai putea să o iei o dată de la capăt, fără niciun regret.

Cum ce mă ocup? Mai exact … sunt aici pentru a te ajuta să-ți găseşti fericirea!

ATENŢIE! FERICIREA este acea stare de bine și mulțumire cu viața pe care o ai, la care se adaugă acceptarea trecutului și planificarea atentă a viitorului înspre atingerea obiectivelor!

Practic, îi ajut pe cei care apelează la serviciile mele să treacă peste momentele neplăcute ale vieţii lor (fie că vorbim despre emoţii negative, fie că vorbim despre situaţii negative) – construim un plan, acţionăm zilnic şi măsurăm rezultatele.

Îmi place să cred că sunt un psiholog în ochii căruia se vede bucuria de a lucra cu oamenii. Nu mă încadrez într-o imagine clasică a unui psiholog, pentru că am făcut ştiinţă în mediul academic, psihoterapie în practică privată, ţin seminarii, cursuri şi workshop-uri şi … realizez emisiuni TV. Oricât de mult am încercat să mă focalizez pe un domeniu, nu am reuşit, dar am reuşit să le îmbin pe ultimele trei cu succes, zic eu!

Cred cu tărie că dacă vrei să lucrăm împreună, sub orice formă, e nevoie să joci cu cărţile pe masă. Personalitatea, emoţiile, comportamentele, reacţiile fizice şi mai ales gândurile tale vor fi focusul meu principal. Pentru a putea aduce un plus de valoare vieţii tale, am nevoie să ştiu totul despre tine. Nu îţi fie teamă! Ai încredere în mine! Ştiu bine ce fac! :)

Cred, de asemenea, că orice om are cel puţin un moment în viaţa lui când ar avea nevoie de un psiholog. Fie că treci printr-un moment dificil, fie că vrei să afli mai multe despre tine şi potenţialul tău, acel moment există! E momentul tău acum? Aştept să ne vedem! Nu e? Notează-ţi contactul, e posibil să ai nevoie cândva!

Clienţii mei spun despre mine că sunt: răbdătoare, caldă, calmă şi mereu cu zâmbetul pe buze. Asta pentru că ştiu că, mai devreme sau mai târziu, pot să te ajut. Trebuie doar să îmi dai voie să fac asta!

Prin întâlnirile individuale, de grup sau workshop-urile pe care le ţin, poţi afla informaţii despre tine, familia ta, copilul tău şi poţi învăţa tehnici pe care să le aplici pentru a creşte calitatea vieţii tale şi a celor din jurul tău.

Nu sunt “înţeleptul satului” şi nu pretind că aş avea toate răspunsurile. Dar sunt un bun căutător într-ale psihologiei, îmi fac mea cupla dacă greşesc, după care revin cu un răspuns care să fie cât mai aproape de ce îţi doreşti tu. Îmi iau un angajament în a face asta!

 Despre R 100%

Colaboratori