raluca-anton-albastru

Bine ai venit!
Ma bucur sa te cunosc!

raluca-anton-i-love-psychology

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-ie

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-negru

Idei inspirate de oameni

raluca-anton-rosu

Construim un plan, actionam zilnic
masuram rezultate

raluca-anton-tricou-albastru

Tu ai ales?

Servicii

Noutati

08 Iulie

Un cufar plin cu carti minunate

Cand avem un cufar plin cu carti se imprastie iubire in aer!

13 Iunie

Ce spune copilul tau invizibil?

Inainte de-a ajunge la iubirea și acceptarea de sine avem de înfruntat demonii suferinței, avem de recunoscut că nu suntem perfecți, că nu am avut copilăria perfectă și nici nu trăim o viaț

24 Decembrie

Urare si o poveste de Craciun

Peste ani, când va gândiţi la Sărbătorile din acest an nici nu e musai să aveţi poveşti spectaculoase de spus dar e perfect dacă rămâneţi cu un zâmbet reamintindu-va de ele!

Comportamentele agresive ale copiilor prescolari - workshop la Alba Iulia

             De multe ori poate ne întrebăm: “De unde a învăţat copilul meu să fie agresiv (fizic sau verbal) pentru că eu nu am avut un astfel de comportament?” SAU în cazul în care, uneori, nu am ştiut cum să mai procedăm şi am folosit agresivitatea verbală m-am gândit că asta nu l-ar influenţa pe copil în vreun fel negativ.

         Dar e important să ne amintim mereu că cel mic învaţă prin modelare de la noi, bunici, prieteni, colegi, etc. Multe dintre comportamentele/reacţiile agresive pot fi modelate, altele pot fi o reacţie neadecvată la o situaţie din mediu, altele pot fi doar modalităţi de manipulare sau unele pot fi încercări ale unor comportamente noi. Astfel, pentru început e bine să ne uităm la nevoile din spatele unui comportament. Niciodată un comportament nu apare, pur şi simplu, ci el este precedat de ceva sau urmat de ceva care îi creşte frecvenţa. Apoi, nu trebuie să ne sperie aceste comportamente ale copiilor noştri; ele nu spun ceva despre copil sau despre noi, ca părinţi – aşa cum au apărut pot să şi dispară!

          Haideţi să descoperim nevoile din spatele unor comportamente agresive (fizice sau verbale) ale copiilor noştri, să găsim, împreună, soluţii potrivite pentru a le scădea frecvenţa şi intensitatea și astfel să ne reconectăm unii la ceilalți.

         Workshopul va avea loc sambătă 31 mai între orele 10 - 12

Locația: va fi anuntata

Contribuția ta: 50 lei (Deoarece dorim să încurajăm participarea ambilor părinți, pentru cupluri oferim reducere de 15 %)

Confirmarea participării se va face prin plata integrală în contul RO30BTRL00101201923290XX deschis la Banca Transilvania Aiud, pe numele Isabela Ioana Budușan sau personal.

În cazul în care workshopul nu va avea loc, banii vor fi retunați celor înscriși.

Număr minim de locuri: min. 15, max. 20

Persoană de contact: Isabela Ioana Budușan - 0788 502 212 sau contact@descoperireacopilului.rosite : www.descoperireacopilului.ro

Share:

Adauga un comentariu

Trimite

Colaboratori