raluca-anton-albastru

Bine ai venit!
Ma bucur sa te cunosc!

raluca-anton-i-love-psychology

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-ie

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-negru

Idei inspirate de oameni

raluca-anton-rosu

Construim un plan, actionam zilnic
masuram rezultate

raluca-anton-tricou-albastru

Tu ai ales?

Servicii

Noutati

08 Iulie

Un cufar plin cu carti minunate

Cand avem un cufar plin cu carti se imprastie iubire in aer!

13 Iunie

Ce spune copilul tau invizibil?

Inainte de-a ajunge la iubirea și acceptarea de sine avem de înfruntat demonii suferinței, avem de recunoscut că nu suntem perfecți, că nu am avut copilăria perfectă și nici nu trăim o viaț

24 Decembrie

Urare si o poveste de Craciun

Peste ani, când va gândiţi la Sărbătorile din acest an nici nu e musai să aveţi poveşti spectaculoase de spus dar e perfect dacă rămâneţi cu un zâmbet reamintindu-va de ele!

Psihoterapie Online

Psihoterapia online este folosită, în principal, de către persoanele care îşi doresc să apeleze la servicii psihologice dar nu au un specialist în apropiere locuinței, de exemplu, în oraşe mai mici care se află la o distanţă considerabilă de primul oraş unde există un cabinet al unui psiholog.

Apoi, mai sunt persoane care îşi doresc să lucreze cu anumiţi specialiști despre care au recomandări bune dar care lucrează într-o altă localitate.

Nu în ultimul rând, există persoane care au nevoie, mai degrabă, de optimizare şi dezvoltare personală şi nu este nevoie de o intervenţie asupra unor tulburări care să le afecteze parcursul vieţii.

E nevoie să menţionez că procesul terapeutic este bazat pe o interacţiune socială care poate, în sine, să fie extrem de eficientă pentru client dincolo de tehnicile terapeutice folosite de către acesta. Astfel, este util să menționez că există câteva carenţe ale interacţiunii în online: angajamentul clientului pare a fi puţin mai redus - fiindu-i foarte simplu să stea acasă și să primească ajutor poate consideră că şi implicarea lui în a realiza sarcinile terapeutice poate fi la fel de redusă, nu se percep expresiile şi micro-expresiile faciale care pot fi de folos pentru ambii participanţi în procesul terapeutic, clientul se poate implica în alte discuţii/comportamente adiacente terapiei, în anumite cazuri poate fi mai dificil de explicat anumite procese terapeutice (mai ales dacă clientului îi este greu să se concentreze pe discuţie şi e nevoie să se folosească elemente grafice, de exemplu). Datorită acestor aspecte, există posibilitatea că demersul terapeutic să dureze puţin mai mult. Cu toate aceste mici dificultăți, psihoterapia online are o serie de laturi practice care o fac să fie tot mai frecvent utilizată de către un număr mare de persoane.

PROCEDURĂ:

1. e nevoie să aveți un cont de Skype cu ajutorul căruia să putem beneficia și de imagine;

2. durata unei ședinte este de 1 oră;

3. frecvența este de o dată pe săptămână, iar următoarea întâlnire se stabilește la ședința în curs;

4. se va încheia un contract de prestări servicii pe care ni-l vom trimite, în original, prin poștă sau curier;

5. plata se face în avans pentru ședința următoare sau pentru un numar de ședințe agreat de ambele părți (notă: în cazul în care nu s-a înregistrat plata în avans atunci ședința nu va avea loc!).

 

Pentru psihoterapie online mă poţi contacta aici!

Share:

Colaboratori