raluca-anton-albastru

Bine ai venit!
Ma bucur sa te cunosc!

raluca-anton-i-love-psychology

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-ie

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-negru

Idei inspirate de oameni

raluca-anton-rosu

Construim un plan, actionam zilnic
masuram rezultate

raluca-anton-tricou-albastru

Tu ai ales?

Servicii

Noutati

08 Iulie

Un cufar plin cu carti minunate

Cand avem un cufar plin cu carti se imprastie iubire in aer!

13 Iunie

Ce spune copilul tau invizibil?

Inainte de-a ajunge la iubirea și acceptarea de sine avem de înfruntat demonii suferinței, avem de recunoscut că nu suntem perfecți, că nu am avut copilăria perfectă și nici nu trăim o viaț

24 Decembrie

Urare si o poveste de Craciun

Peste ani, când va gândiţi la Sărbătorile din acest an nici nu e musai să aveţi poveşti spectaculoase de spus dar e perfect dacă rămâneţi cu un zâmbet reamintindu-va de ele!

pentru Adulti

Dacă te afli pe această pagină, atunci fie eşti interesat de ceea ce fac, fie ai nevoie de ceea ce fac :)

Dacă te găseşti într-o situaţie de viaţă dificilă (divorţ, pierderea locului de muncă, pierderea cuiva apropiat etc.) sau ai emoţii negative, fără să le poţi asocia cu o anumită situaţie (tristeţe profundă, teamă, panică, furie, vinovăţie, ruşine etc.) sau, pur şi simplu, vrei să afli mai multe lucruri despre tine, atunci te afli în locul potrivit, pentru că eu te pot ajuta cu toate cele descrise mai sus.

Te invit să ne facem un plan! Fiecare întâlnire va fi un pas către rezolvarea situaţiei în care te afli. În primul rând, ne vom face o imagine cât mai clară cu privire la problema ta. Promiţi să fii sincer/ă?! Apoi ne vom stabili nişte obiective clare, pe care să le putem observa şi măsura, astfel încât, la finalul fiecărei întâlniri, să îţi dai seama că eşti tot mai aproape de ceea ce îţi propui.

Psihoterapia pe care o practic spune că nu evenimentele din viaţa noastră ne fac să simţim emoţii negative sau să avem comportamente negative, ci felul în care noi le interpretăm. Aceste interpretări sunt nişte mecanisme mentale, care nu ne ajută şi pe care le identificăm în cadrul întâlnirilor noastre, iar apoi le modificăm, pas cu pas.

Vei avea teme de rezolvat de pe o şedinţă pe alta. De ce? Pentru că trebuie să fii activ în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor tale. Nu este suficient să vii la psihoterapie, dacă nu te implici în procesul acesteia. În plus, mă interesează ce faci, simţi, gândeşti tu ACUM! Ce a fost a trecut şi nu mai putem schimba, dar ne putem accepta trecutul şi putem schimba viitorul. Astfel, e important să înţelegi şi să crezi că modalitatea prin care totul poate să fie mai bine este să faci schimbări mici în gândurile şi comportamentele tale, dar schimbări pe care să le faci zi de zi.

O vorbă americană spune “What happens în Vegas, stays în Vegas!” – adică, îţi asigur confidenţialitate maximă. Respectul faţă de clienţii mei, faţă de profesia mea şi faţă de mine nu mi-ar permite vreodată să comunic informaţiile pe care le primesc de la tine (excepţie fac situaţiile care implică punerea în pericol a vieţii tale sau a altei persoane).

Tu ești responsabil de fericirea ta!

De ce să stai să aştepţi să vină fericirea la tine, când ştim că “fericirea nu vine pur şi simplu, ci este o consecinţă a acţiunilor noastre” (Dalai Lama). În plus, “pământul este rotund şi ceea ce pare a fi sfârşitul lumii poate fi, în acelaşi timp, începutul” (Ivy Baker Priest).

Vrei să începi acum?

Mă găseşti aici!

Share:

Colaboratori