raluca-anton-albastru

Bine ai venit!
Ma bucur sa te cunosc!

raluca-anton-i-love-psychology

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-ie

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-negru

Idei inspirate de oameni

raluca-anton-rosu

Construim un plan, actionam zilnic
masuram rezultate

raluca-anton-tricou-albastru

Tu ai ales?

Servicii

Noutati

08 Iulie

Un cufar plin cu carti minunate

Cand avem un cufar plin cu carti se imprastie iubire in aer!

13 Iunie

Ce spune copilul tau invizibil?

Inainte de-a ajunge la iubirea și acceptarea de sine avem de înfruntat demonii suferinței, avem de recunoscut că nu suntem perfecți, că nu am avut copilăria perfectă și nici nu trăim o viaț

24 Decembrie

Urare si o poveste de Craciun

Peste ani, când va gândiţi la Sărbătorile din acest an nici nu e musai să aveţi poveşti spectaculoase de spus dar e perfect dacă rămâneţi cu un zâmbet reamintindu-va de ele!

Workshop

De câte ori aţi auzit conceptul de “dezvoltare personală” în ultimii ani?

Ştiu!

De foooarte multe ori. Nu-l voi folosi…eram doar curioasă (sic!)

          Se întâmplă să fim OK, să fim bine şi poate chiar, în anumite momente ale vieţii noastre mulţumiţi de ceea ce avem. Cu toate astea ştim că sunt componente, zone, arii, situaţii, emoţii, comportamente şi … gânduri la care am mai putea aduce îmbunătăţiri. Secţiunea aceasta este dedicată “tunning-ului mental”! Practic, vă ofer o serie de workshopuri sau training-uri pe diverse teme pe care le-am studiat de-a lungul anilor de studiu (vezi aici) şi care cred că merită împărtăşite cu voi.
      Astfel, abordez tematici pentru diverse categorii de persoane (copii, adulţi, părinţi, companii), încercând să aduc un plus pentru voi în fiecare categorie. Recunosc, cele apropiate sufletului meu sunt cele pentru părinţi dar, nici celelalte categorii nu s-au plâns că le-aş acorda prea puţină atenţie. De-a lungul anului am programate fie la cabinet, fie prin intermediul unor colaboratori diverse evenimente pe care puteţi să le urmăriţi în categoria Calendar de Evenimente şi vă invit să le accesaţi descrierile.


În cazul în care consideraţi că v-ar ajuta vă aştept, cu drag!

Share:

Colaboratori