raluca-anton-albastru

Bine ai venit!
Ma bucur sa te cunosc!

raluca-anton-i-love-psychology

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-ie

Fa ceea ce iti place
si nu vei munci o zi din viata ta!

raluca-anton-negru

Idei inspirate de oameni

raluca-anton-rosu

Construim un plan, actionam zilnic
masuram rezultate

raluca-anton-tricou-albastru

Tu ai ales?

Servicii

Noutati

08 Iulie

Un cufar plin cu carti minunate

Cand avem un cufar plin cu carti se imprastie iubire in aer!

13 Iunie

Ce spune copilul tau invizibil?

Inainte de-a ajunge la iubirea și acceptarea de sine avem de înfruntat demonii suferinței, avem de recunoscut că nu suntem perfecți, că nu am avut copilăria perfectă și nici nu trăim o viaț

24 Decembrie

Urare si o poveste de Craciun

Peste ani, când va gândiţi la Sărbătorile din acest an nici nu e musai să aveţi poveşti spectaculoase de spus dar e perfect dacă rămâneţi cu un zâmbet reamintindu-va de ele!

pentru Adulti

            În anumite momente ale vieţii noastre poate simţim că am putea afla mai multe despre noi sau ne-am dori ca viaţa noastră să decurgă puţin altfel. Sau, poate, suntem doar interesaţi de a învăţa lucruri care să ne ajute pe termen lung în rezolvarea diverselor situaţii prin care trecem. În aceste categorii intra workshopurile pentru adulţi. Ceea ce încercam să le oferim clienţilor noaștri sunt o serie de “secrete” în bună funcţionare a vieţii de zi cu zi. Cei care apelează la aceste servicii ale noastre sunt persoane care nu au dificultăţi majore în viaţa de zi dar vor să afle lucruri care ar face o diferenţă în viaţa pe care o au acum.

Astfel, de exemplu, oferim:
1. Workshopuri pentru cupluri care vor să îşi facă relaţia mai frumoasă. Care vor să înveţe, din punct de vedere psihologic, unul despre celălalt (sau unul de la celălalt) având ca obiectiv principal creşterea calităţii relaţiei. Workshopurile abordează diverse teme iar cuplurile pot veni doar la unele dintre teme sau pot veni la o succesiune de workshopuri.

2. Workshopuri pentru a învăţa tehnici de relaxare. La cât de repede se petrec lucrurile în jurul nostru parcă, de multe ori, uitam să ne mai şi oprim şi să se uitam în jurul nostru sau chiar la noi înşine. Aceste workshopuri te învaţă, în primul rând, să te centrezi pe propria persoană. Apoi , îţi oferă o serie de tehnici pe care să le utilizezi atât în situaţii stresante, cât şi în situaţii de zi cu zi când simţi că eşti mai tensionat/ă. Întâlnirile se focalizează pe gândurile pe care le avem în ceea ce ne priveşte pe noi şi pe reacţiile fizice care ni se activează în diverse momente ale zilei urmând ca apoi să exersăm împreună tehnici care vă pot veni în ajutor.

3. Workshopuri pe teme specifice pe care le stabilim fie în urma unei analize a pieței, fie în urma solicitărilor. De exemplu, realizăm un workshop pentru a învăţa cum să facem faţă bârfei şi invidiei care a venit ca o consecinţă naturală a analizei situaţiilor din diverse organizaţii sau companii. Pe de altă parte, multe dintre temele pe care le abordăm în această categorie vin ca solicitări din partea clienţilor noştri.

Pentru a afla mai multe informaţii despre workshopurile la care poți participa, te rog, să intri la secţiunea Calendar de Evenimente sau să te abonezi la newsletter pentru a fi permanent informat/ă.

 

 

 

Share:

Colaboratori