Modul în care ne începem ziua poate seta tonul pentru întreg parcursul acesteia. 
Și nu e nevoie de cine știe ce ritual complex, ci doar de ceva simplu care să ne aducă aminte să ne întoarcem către noi înșine. Dar nu oricum, ci cu blândețe și drag reamintindu-ne că fiecare lucru dificil, dacă este văzut prin prisma “lipiturii de aur” poate avea o valoare mult mai mare decât lucrul ieșit perfect din prima (neînsemnând că acesta nu ne bucură, de altfel). Astfel, un lucru care mă ajută în fiecare dimineață este această reîntoarcere către sine.
Acesta este și motivul pentru care mi-am dorit să creez acest produs care să funcționeze ca o ancoră pentru a-mi aminti că suntem perfect imprefecți și doar a vedea asta ne ajută să avem zile cu sens.
Pentru tine care este acel lucru din fiecare dimineață care te ajută să îți începi ziua cu grijă și atenție la propria persoană?

 

Cred că pentru mulți dintre noi cafeaua (sau ceaiul pentru unii) de dimineață reprezintă momentul de re-încărcare a bateriilor – este de multe ori momentul în care analizăm ziua ce o să vină și cum ne dorim să trecem prin ea.
Așa că, mi-am dat seama că cel mai bun obiect căruia îi pot da o semnificație a unui mesaj este chiar cana ce mă însoțește în fiecare dimineață, negreșit, la cafea.

Probabil ai văzut mereu în comunicarea mea acel fir auriu pe diferite background-uri ce reprezintă de fapt o tradiție japoneză a cărei filosofie îmi place extrem de mult. Se numește „yin kintsugi” și este modul prin care ceramica este reparată folosind un mix de aur și metale prețioase. Este un proces extrem de interesant nu numai pentru că recunoaște istoria și valoarea intrinsecă a unui obiect, dar și pentru că încorporează reparația și o transformă în ceva ce merită scos la iveală.

Ca filozofie, yin kintsugi poate fi văzută ca având similitudini cu filozofia japoneză wabi-sabi, o îmbrățișare a ceea ce este imperfect sau având defecte. Astfel, poate că ceea ce avem nevoie cu toții să ne amintim pe parcursul vieții noastre este că lucrurile care nu sunt perfecte de la început pot avea o valoare mult mai mare.

M-am tot gândit cum pot să mă ajut pe mine și pe cei ca mine în acele momente de reflectare dimineața și am creat conceptul de #gânduridedimineață care să ne transmită direct sau indirect ideea că, oricum îmi va fi ziua, ea poate fi așa cum am nevoie dacă îmi reamintesc că momentele dificile, dacă primesc atenție și grjă, pot deveni mult mai valoroase.

Campania #gânduridedimineață este, de fapt, o invitație pentru fiecare dintre noi de a nu uita cât de important este să avem grijă de noi zi de zi. Să reușim să ne aducem în momentul prezent, în corpul nostru, în emoțiile noastre atunci când ne pierdem gândul printre task-urile zilnice care ne acapareză de multe ori mult prea mult.
Mi-am dat seama că îmi doresc să vin constant cu produse care să ducă mai departe povestea grijii față de sine, povestea ancorării în aici și acum, prin urmare am lansat această colecție limitată de căni negre (într-un format puțin mai diferit decât suntem obișnuiți).

Pentru prima colecție din campania #gânduridedimineață am pregătit 50 de căni și 50 de platouri negre, lucrate manual și cu grijă de cei de la Micelnic.
Fiecare produs comandat face parte dintr-o serie limitată motiv pentru care va veni la pachet cu un mic certificat cu un număr de înregistrare. Seriile vor fi monitorizare de către mine pentru a le putea dovedi autenticitatea.

În următoarele luni voi lansa și alte produse din acestă campanie! Sper să fii alături de mine în această călătorie și sper să te ajute la fel de mult cum mă ajută și pe mine.

 

Cana #yinkintsugi - sold out

50 lei

Platoul #yinkintsugi - sold out

100 lei

Set #yinkintsugi - sold out

130 lei