Recomandări

Când am invitat-o pe Raluca în tabăra VIAȚA (program de învățare prin aventură) nu mă așteptam să răspundă cu atât de multă deschidere la o colaborare pro-bono, știind că programul ei este foarte încărcat. Tinerii și copiii din program, chiar dacă aveau vârste foarte diferite, între 9 și 18 ani, au perceput-o ”ca o gură de aer proaspăt” deoarece a reușit să creeze un moment de sinceritate și conexiune reală. Atelierul susținut de ea pe tema ”Iubire- limite și relații sănătoase”  a însemnat pentru ei un context în care s-au simțit în siguranță să adreseze întrebări, să participe în jocul de roluri și să fie cu adevărat prezenți în conversații. După două ore, tinerii tot nu mai voiau să plece… Atelierul s-a încheiat cu îmbrățișări pentru Raluca și cu multe alte întrebări. A fost o plăcere reală să colaborăm! Este un profesionist desăvârșit și un om deosebit, iar expertiza sa este foarte valoroasă într-o eră în care incertul a devenit parte din cotidian. Mulțumim, Raluca!

Lidia Bondiuc,

Manager al Reţelei Naţionale IMPACT

Raluca se implică cu suflet în toate programele pe care le construiește pentru oameni. Când o întâlnești, îți oferă mereu un calm aparte ce te inspiră să vrei să te cunoști mai bine și să nu renunți. Ceea ce m-a fascinat mereu în relație cu ea a fost dorința de implicare, energia cu care inițiază programe pentru ceilalți și abilitatea de a comunica pe înțelesul tuturor subiecte personale. Are o viziune amplă asupra vieții și o capacitate de inspirație rară. Raluca este omul cald pe care trebuie să îl întâlnești măcar o dată în viața ta!

Mădălina Hodorog,

Trainer & Business Strategist, Fondator ReImagine Education

Abordarea, dinamismul și interactivitatea training-urilor susținute de Raluca s-au pliat perfect pe nevoile echipei AXON Soft. Am marea șansă să lucrez alături de oameni perseverenți și ambitioși, care îmi arată în fiecare zi cât de mult contează pasiunea în munca noastră. Cursurile livrate ne-au ajutat să ne identificăm mai ușor propriile emoții în dinamica relațiilor profesionale, să comunicăm mai eficient și, foarte important, să ascultăm ceea ce ni se comunică astfel încât să oferim soluții reale.

Silvia Boncuțiu,

PR & Communication Manager, AXON Soft

Raluca, un om rar, bun, blând, cald de ți-e mai mare dragul să-ți cuibărești visele, fricile și gândurile în palmele ei.

Interacțiunea cu Raluca este despre conectare umană în corzi puternice, care-ți creează un sentiment liniștitor și îți dă curajul să te poți „lăsa”, „arunca”, „descoperi”, fiindcă ești în siguranță.

Raluca e un om drag mie, sufletului meu și echipei mele. ❤

În Accesa, colaborarea cu Raluca este atât în zona de coaching, cât și în zona de workshopuri pe arii de dezvoltare personală și profesională.

Cristina Puiu,

HR Manager, Accesa

Alături de Raluca și de echipa ei, ne-am aventurat pe calea redescoperirii și a evaluării interioare, prin procesul, instrumentele și discuțiile individuale aplicate. Programul a fost bine structurat și particularizat pentru nevoile individuale ale fiecărui participant, orientat spre clarificarea căilor de dezvoltare personală și profesională.

Cătălin Priscorniță,

CEO Blitz, Președinte C.E.I.R

Raluca ne-a oferit suport în îmbunătățirea abilităților de coaching și management individual. Pentru noi, cele două arii sunt foarte importante în dezvoltarea colegilor noștri și în crearea unui mediu de lucru sănătos și motivant. Echipa de la Holo a ieșit cu succes în întâmpinarea obiectivelor pe care am dorit să le atingem, și au adus atât un plus de energie, cât și o perspectivă nouă asupra multiplelor mecanisme necesare a fi însușite pentru a genera o schimbare comportamentală pozitivă în organizație.

Isabela Buhai,

CE Regional Manager, Endava

Am apelat la Raluca pentru că ne-am dorit un training care să adreseze câteva probleme de comunicare pe care le întâmpinăm în echipa noastră. Ne doream să abordăm teme precum: comunicarea asertivă, abordarea conflictelor într-un mod constructiv, cum să livrăm un feedback eficient, cum să ne comunicăm nevoile și  ce să facem când membrii echipei își exprimă nevoi care intră în conflict cu acele “business needs”.

Sesiunile de training au acoperit mult mai mult decât aceste teme, am învățat cum funcționează creierul nostru, care sunt provocările relaționării la locul de muncă, ne-am conectat prin exerciții, am învățat concepte de comunicare noi și am învățat să le aplicăm prin multă, multă practică. Ba mai mult, materialele pe care le-am primit după sesiunile de training sunt o resursă valoroasă: avem la îndemână, în orice moment, câteva  scheme ușor aplicabile, care să ne amintească elementele esențiale ale comunicării.

Feedback-ul întregii echipe a fost grozav, au simțit că se cunosc mai bine pe ei, își cunosc mai bine colegii și au devenit încrezători că se va îmbunătăți considerabil comunicarea între ei, și așa s-a și întâmplat.

Mulțumim pentru răbdare, abordarea deopotrivă bazată pe date știițifice și explicații ușor de înțeles, pentru crearea unui mediu de training sigur, lipsit de judecată, mulțumim pentru tot ce am învățat!

Luiza Arcălean,

Helpdesk Team Manager, Thomsons Online Benefits

Mulțumim Raluca, în numele echipei de high și mid-management a QuanticLab, pentru sesiunile de training și coaching pentru comunicare. Materialul, interesant și bine structurat, a fost despre oameni și nu despre tehnici, fapt care ne-a convins că ne dorim o colaborare pe termen lung.

Ștefan Seicărescu,

CEO & Founder, Quantic Lab