Corporate Training & Coaching

Competențele mele sunt în știința relațiilor! Așa că, dacă focusul de care ai nevoie este îndreptat către managementul acestora si îți dorești să îmbunătățești comunicarea în echipele de lucru, felul în care sunt construite relațiile profesionale în cadrul companiei pe care o conduci sau în cadrul unor echipe, tipul de comunicare pe care cei care sunt în poziție de leadership îl au, atunci te pot ajuta, fără doar și poate. Nici nu cred că e cazul să menționez aici cât de multe beneficii pot aduce aceste intervenții pentru mediul de lucru și pentru performanțele unei companii. E nevoie doar să dai click mai jos pentru a iniția o conversație pe această temă.

Apoi dacă, pentru a crește performanța echipei sau echipelor tale, ești în căutarea unor traininguri care să aibă în componența lor alte aspecte științifice legate de psihologie (de exemplu: inteligența emoțională, mecanisme decizionale, feedback, asertivitate, rezolvare de probleme, tehnici de negociere) aștept un e-mail de la tine.  

Coaching-ul validat științific și realizat de specialiști este una dintre uneltele prin care poți înțelege felul în care funcționezi în diverse situații profesionale, dar mai ales motivele pentru care unele dintre lucrurile pe care și le dorești nu se întâmplă în timpul și în felul în care ți-ar plăcea. O dată ce ai înțeles mecanismele, cu ele lucrăm împreună pentru a putea produce o schimbare de strategie și comportamentală, fie că e vorba de felul în care iei decizii, negociezi, susții prezentări sau vinzi, felul în care conduci o echipă sau o companie. A lucra numai pe CUM nu este suficient! Ai nevoie să lucrezi și pe DE CE pentru a putea găsi cele mai bune soluții, cu scopul de a produce o schimbare semnificativă pe termen lung. Iar pentru asta ai nevoie de un profesionist care să te susțină în tot acest proces!

Psihoterapie

Cu o experiență de peste 15 ani în terapie și cu diverse formări profesionale la activ, îți pot fi de ajutor!

Dacă crezi că treci printr-un moment dificil, atât personal dar și/sau în cuplu, îți propun să începem un proces de evaluare și să explorăm împreună soluții. Decizia de a apela la un psihoterapeut nu este una ușoară și e nevoie să fii împăcat cu hotărârea pe care o iei pentru a putea construi, împreună cu acel specialist, o relație terapeutică pe care să se poată baza toate schimbările pe care dorești să le obții. Astfel, înainte de a lua o astfel de hotărâre, asigură-te că alegi un specialist în cazul căruia cunoști parcursul academic și de formare profesională. Pentru intervențiile în problemele emoționale individuale sau de cuplu, nu este suficient să faci un curs, ci este necesar să treci prin mai multe programe de formare pentru a putea înțelege felul în care funcționează mintea umană și pentru a putea face diverse inferențe cu scopul de a-i ajuta pe cei cu care lucrezi.

Workshop-uri & Evenimente

Fii la curent cu evenimentele și workshop-urile publice pe care le organizez sau la care particip!

Înscrie-te la newsletter și îți vom trimite informații cu privire la participare. Pe de altă parte, poți urmări site-ul PsyLife, care este locul pe care, împreună cu colega mea Adela Moldovan, l-am construit cu scopul de a oferi publicului larg și comunității de specialiști din domeniul științelor sociale, evenimente care să îi ajute în viața de zi cu zi sau în viața profesională. 

Public Speaking

De-a lungul timpului am participat ca speaker la diverse conferințe din variate domenii în care se aplică informații din psihologie. Pot aminti aici conferințe medicale, din domeniul IT, resurse umane, conferințe de business.

Dacă crezi că aș putea fi unul dintre invitații tăi la următoarea conferință pe care o organizezi, aștept să îmi dai un semn!